VR houkuttelee ostamaan lähijunien lippuja netissä

Junaliput Riihimäen, Lahden ja Siuntion suuntaan saa toukokuussa edullisimmin VR Lähijunat -mobiilisovelluksesta ja vr.fi:stä. VR:n mukaan mobiilikäyttäjien määrä on jatkuvassa kasvussa.

Lähiliikenteen kertalippuja voi ostaa alennettuun hintaan toukokuussa. Kevättarjous koskee lähes kaikkia VR:n lähiliikenteen reittejä eli R-, T-, D-, Z- ja Y-junia. Esimerkiksi Lahti-Helsinki-reitin lipun saa toukokuussa 9,90 euron hinnalla normaalin 13 euron sijaan. Kertalippujen alennukset ovat parhaimmillaan jopa 23 %.

Tarjoushintaisia lippuja voi ostaa vain digitaalisista myyntikanavista eli VR Lähijunat -mobiilisovelluksesta ja uudistuvasta verkkokaupasta. Yhtiön tiedotteen mukaan VR Lähijunat -mobiilisovellus on mukavin, nopein ja helpoin tapa ostaa lippu lähijunaan.

– Asiakkaamme haluavat yhä useammin ostaa junalipun ajasta ja paikasta riippumatta. Kehitämme voimakkaasti digitaalisia myyntikanaviamme. Uusi VR Lähijunat -sovellus tunnistaa, mistä olet lähdössä, oppii useimmin kulkemasi reitit ja osaa ehdottaa niitä, VR:n lähiliikennejohtaja Teemu Sipilä sanoo.

Kätevintä ja helpointa lähijunalippu on ostaa kirjautuneena Veturi-tunnuksilla muutamalla klikkauksella. Viime syksynä lanseeratulla sovelluksella on jo yli 30 000 käyttäjää.

Sivu päivitetty: 24.3.2018

Raideliikenteen tulevaisuus