Houkuttimena matkalahjakortteja: Jäsenet saavat ehdottaa nimeä uudelle ammattiliitolle

Rautatievirkamiesliiton ja Veturimiesten liiton jäsenet voivat ehdottaa nimeä uudelle liitolle. Esitykset uuden liiton nimeksi tulee lähettää RVL:n verkkosivuilla olevalla lomakkeella viimeistään 31.8.

Yhdistymisselvityksen neuvotteluryhmä valitsee nimiehdotuksista kolme finalistia, joista jäsenet voivat äänestää suosikkiaan. Nimiehdotuksen tulee sisältää uuden liiton koko nimi sekä ehdotus lyhenteeksi. Ehdotuksia uudeksi nimeksi voivat antaa kummankin liiton ja liittojen osastojen jäsenet. Kukin jäsen voi tehdä vain yhden nimiehdotuksen. Ehdotuksen pääset lähettämään TÄÄLTÄ.

Kolme parasta nimiehdotusta palkitaan 1 000 euron Aurinkomatkojen matkalahjakortilla. Mikäli yhtä tai useampaa finalistinimeä on ehdottanut useampi jäsen, niin matkalahjakortin voittaja arvotaan erikseen jokaisen finalistinimiehdotuksen osalta.

Matkalahjakorttien arvonta suoritetaan 9.9. voittajat julkaistaan RVL:n ja VML:n verkkosivuilla viimeistään 10.9.

Lopullinen nimiehdotus julkaistaan lokakuussa

Finalistinimiehdotukset julkaistaan kummankin liiton verkkosivuilla ja syyskuussa ilmestyvissä jäsenlehdissä, Rautatievirkamies-lehti 25.9. ja Veturimies-lehti 22.9. Oman suosikkinsa äänestäminen voi tapahtua joko verkkosivujen kautta tai lehdessä olevilla paperilomakkeilla. Äänestysaika päättyy 17.10. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 500 euron Aurinkomatkojen matkalahjakortti.

Lopullinen nimiesitys julkaistaan sekä RVL:n että VML:n verkkosivuilla 22.10.

Sivu päivitetty: 24.3.2018

Raideliikenteen tulevaisuus